Tetőjárda építés

Biztonságos közlekedés a tetőn.

Biztonságos közlekedés, stabil megoldás a magasban történő munkavégzéshez, kémények karbantartáshoz, kéménybéleléshez, napelemek tisztításához vagy cseréjéhez, bármely, a tetőn végzendő munkához. A megfelelően kialakított tetőjárda tűz esetén menekülőutat biztosíthat.

Fontos tudni, hogy tetőjárda nélkül a kéményseprők nem adnak szakhatósági engedélyt, hiszen a kémény állapotának, illetve az újonnan épített szerelt kémény minőségének ellenőrzéséhez biztosítani kell a biztonságos hozzáférést.

Többféle megoldást kínálunk, a fix pontokon elhelyezett tetőlépcső-lapok elhelyezésétől az összefüggő, akár korláttal ellátott tetőjárdákig. Középületeken, társasházakon és családi házakon a tető kialakításától függően van lehetőség tetőkibúvó, illetve tetőjárda építésére, legyen szó horganyzott felületű vagy cserépfedeles tetőszerkezetekről.

A kémény felső megközelítésének, vagyis a tetőjárdának meg kell felelnie a hatályos előírásoknak és szabványoknak, ezért kiemelten fontos, hogy a biztonsági szempontok mellett hozzáértő szakembert bízzunk meg a feladattal. Cégünk olyan tetőjárdákat épít, amelyek minden szempontból tökéletesen illeszkednek a helyszín adottságaihoz. Több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan és kifogástalan minőségben, a tető szerkezetének megbontása nélkül biztosítjuk a tetőjárda építés kivitelezését.

Modern tetőjárdák építését kedvező áron vállaljuk. Érdeklődjön kéményszerelési árainkról!

Kérje ajánlatunkat!