Egyéb kéménytechnikai szolgáltatások

Kémény tisztítás, kamerás vizsgálat, szakvélemény ügyintézés.


A kémény évenkénti tisztítása fontos feladat, hiszen egy ház tűzvédelme nagyban függ a kémény szakszerű karbantartásától. A kémény falán különböző lerakódások keletkezhetnek, amelyek ronthatják a fűtés hatásfokát, rongálhatják a kémény falát, és akár tüzet is okozhatnak. Előzze meg a szénmonoxid-mérgezést kéménye ellenőrzésével!

Kamerás vizsgálat során ellenőrizzük az épített vagy szerelt kémény belső állapotát. Videofelvételi és képkészítési funkciókkal ellátott kameráinkkal meghatározzuk az esetleges szűkületek helyét és okát, így hatékonyan tudunk megoldást találni a problémára.

Készséggel állunk rendelkezésére akkor is, ha az évenkénti kémény tisztítás elvégzésére keres szakembert, vagy valamilyen probléma miatt átfogó kamerás vizsgálatot, a kémény állapotának teljes körű állapotfelmérését szeretné elvégeztetni és szaktanácsot, megoldási javaslatot kapni.

Vállaljuk továbbá a kémény szakvélemény ügyintézést is. Amennyiben kéményszereléssel kémény béleléssel kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal!